Atol Johnston

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Johnston Atoll-CIA WFB Map.png

Atol Johnston iku sawijining pulo ing Samudra Pasifik. Pulo iki duweké Amérika Sarékat.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Atol_Johnston&oldid=821396"