Atol Johnston

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Johnston Atoll-CIA WFB Map.png

Atol Johnston iku pulo ing Samudra Pasifik. Pulo iki duwéké Amérika Sarékat.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Atol_Johnston&oldid=1031810"