Palau

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Beluu er a Belau
Motto: 
Lagu kabangsanBelau loba klisiich er a kelulul
Ibu kutha Melekeok
Largest city Koror
Basa resmi Palau, Inggris
Pamaréntahan Républik
Kamardikan
 -  Banyu (%) dapat dihiraukan
Pedunung
 -  2006 estimate 20.164 (191)
 -  - census -
PDB (KKB) 2005 estimate
 -  Total US$0,17 miliar (189)
 -  Per capita US$9.000 (68)
Valuta Dolar AS (USD)
Zona wektu (UTC+9)
 -  Summer (DST)  (UTC+9)
Kodhe tilpun 680
Internet TLD .pw

Républik Palau (juga dieja Belau) iku nagara kapuloan ing Samudra Pasifik, 500 km sisih wétan Filipina. Nagara iki mardika taun 1994 saka Wewengkon Perwalian Kapuloan Pasifik kang dipréntah Amérika Sarékat. Palau dumadi saka 8 pulo utama lan paling ora 250 pulo cilik.

Pamérangan administratif[besut | besut sumber]

Palau dipérang dadi 16 nagara bagéyan (state):

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Palau&oldid=1052725"