Brunéi Darussalam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Brunei Darussalam iku nagara ing Asia Kidul-Wétan. Kutha krajané yaiku Bandar Seri Begawan. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana 3000 kilometer2.

Pranala njaba[besut | besut sumber]