Burkina Faso

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Burkina Faso
Motto: Unité, Progrès, Justice
(erancis: "Persatuan, Kemajuan, Kaadilan")
Lagu kabangsanUne Seule Nuit
Ibu kutha
and largest city
Ouagadougou
Basa resmi Prancis
Pamaréntahan Sistem Parlemen
 -  Présidhèn Blaise Compaoré
 -  Perdana Mentri Tertius Zongo
Kamardhikaan
 -  Banyu (%) 0,1%
Pedunung
 -  2006 estimate 13.117.100 (63)
 -  2003 census 13.228.460
PDB (KKB) 2005 estimate
 -  Total US$15,66 miliar (118)
 -  Per capita US$1.258 (168)
Valuta Franc CFA (XOF)
Kodhe tilpun 226
Internet TLD .bf

Burkina Faso iku sawijining negara ing jagad Afrika. Pedhunungé cacahé kira-kira ana ... Ibu kuthané iku ...


Bawana-bawana ing Donya
Asia | Afrika | Amerika: Amérika Lèr - Amérika Kidul | Antartika | Eropah | Australia

(Kapuloan Pasifik ing Oseania mboten mlebet bagéyan saking bawana pundi kémawon)

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Burkina_Faso&oldid=817255"