Guinéa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Guinea iku nagara ing Afrika. Kutha krajané yaiku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².