Guinéa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Guinea iku nagara ing Afrika. Kutha krajané ya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guinéa&oldid=1029674"