Zambia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Republic of Zambia
Gendéra Lambang nagara
Motto: One Zambia, One Nation
(Inggris: "Siji Zambia, Siji Bangsa")
Antem: Stand and Sing of Zambia, Proud and Free
Kutha krajan
lan paling gedhé
Lusaka
Basa resmi Inggris
Papréntahan Républik
 •  presidhèn Edgar Lungu
 •  Wakil presidhèn Inonge Wina
Kamardhikan
 •  Banyu (%) 1%
Cacah jiwa
 •  Rantaman 2006 11.635.204 (71)
 •  Cacah sirah 2003 9.582.418
GDP  (PPP) Rantaman 2005
 •  Gunggung US$9,85 miliar (136)
 •  Per kapita US$870 (180)
Valuta Kwacha (ZMK)
Zona wektu (UTC+2)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC+2)
Kodhé bèl 260
TLD Internèt .zm

Zambia iku nagara ing bawana Afrika. Kutha krajan nagara iki ya iku … Nagara iki nduwé padunung … jiwa lan jembaré ana … km2.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zambia&oldid=1052775"