Bawana Amérika

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Péta wewengkon bawana Amérika.

Amérika punika setunggaling bawana ing donya ingkang ngrujuk dhumateng wewengkon dharatan ing antaraning Samodra Pasifik lan Samodra Atlantik. Bawana punika umumipun kabagi dados Amérika Lèr lan Amérika Kidul. Istilah punika ugi ngrujuk dhumateng wewengkon Karibia, pulo-pulo sekitar Laut Karibia, lan Greenland (nanging sanès Islandia).

Mangga ugi pirsani[besut | besut sumber]


Bawana-bawana ing Donya
Asia | Afrika | Amerika: Amérika Lèr - Amérika Kidul | Antartika | Eropah | Australia

(Kapuloan Pasifik ing Oseania mboten mlebet bagéyan saking bawana pundi kémawon)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bawana_Amérika&oldid=1060739"