Bawana Amérika

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Péta wilayah bawana Amérika.

Amérika punika setunggaling bawana ing donya ingkang ngrujuk dhumateng wilayah dharatan ing antaraning Samodra Pasifik lan Samodra Atlantik. Bawana punika umumipun kabagi dados Amérika Lèr lan Amérika Kidul. Istilah punika ugi ngrujuk dhumateng wilayah Karibia, pulo-pulo sekitar Laut Karibia, lan Greenland (nanging sanès Islandia).

Mangga ugi pirsani[sunting | sunting sumber]


Bawana-bawana ing Donya
Asia | Afrika | Amerika: Amérika Lèr - Amérika Kidul | Antartika | Eropah | Australia

(Kapuloan Pasifik ing Oseania mboten mlebet bagéyan saking bawana pundi kémawon)

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bawana_Amérika&oldid=819815"