Afrika Bagéyan Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Afrika kidul)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kanggo nagara ing tlatah iki, pirsani Afrika Kidul.
     Afrika pérangan kidul (subregion PBB))      géografis      Southern African Development Community (SADC)

Afrika Kidul iku tlatah sing dumunung ing paling kidul bawana Afrika. Miturut PBB, limang nagara sing kalebu Afrika pérangan kidul ya iku: