Afrika Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kanggo jeneng nagara, pirsani: Républik Afrika Tengah.
Afrika Tengah

Afrika Tengah (Inggris: Central Africa) iku tlatah bawana Afrika sing nyakup Burundi, Républik Afrika Tengah, Chad, Républik Dhémokratis Kongo, lan Rwanda. PBB migunakaké istilah Middle Africa sing nggambaraké tlatah Afrika kang dumunung ing kidulé ara-ara Sahara, wétané Afrika Kulon lan ing kuloné Great Valley Rift.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Afrika_Tengah&oldid=1056137"