Levant

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
The Levant

Levant (IPA: /lə'vænt/) iku istilah geografi tumrap tlatah ing Wétan Tengah, kang diwatesi déning Pagunungan Taurus ing sisih lor, Segara Mediterania ing sisih kulon, Upper Mesopotamia ing sisih wétan, lan Ara-ara Arabia ing sisih kidul.

Tlatah[sunting | besut sumber]

Delengen uga[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Levant&oldid=1056132"