Menyang kontèn

Levant

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
The Levant
Barkas:Levant.GIF
Israèl+Palestina, Jordania lan Suriah.

Levant (IPA: /lə'vænt/) iku istilah geografi tumrap tlatah ing Wétan Tengah, kang diwatesi déning Pagunungan Taurus ing sisih lor, Sagara Mediterania ing sisih kulon, Upper Mesopotamia ing sisih wétan, lan Ara-ara Arabia ing sisih kidul.

Tlatah[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]