Levant

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The Levant

Levant (IPA: /lə'vænt/) iku istilah geografi tumrap tlatah ing Wétan Tengah, kang diwatesi déning Pagunungan Taurus ing sisih lor, Segara Mediterania ing sisih kulon, Upper Mesopotamia ing sisih wétan, lan Ara-ara Arabia ing sisih kidul.

Tlatah[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Levant&oldid=1101073"