Levant

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
The Levant

Levant (IPA: /lə'vænt/) iku istilah geografi tumrap tlatah ing Wétan Tengah, kang diwatesi déning Pagunungan Taurus ing sisih lor, Segara Mediterania ing sisih kulon, Upper Mesopotamia ing sisih wétan, lan Ara-ara Arabia ing sisih kidul.

Tlatah[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]