Asia Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Asia Lor iku wewengkon ing pérangan lor bawana Asia. Kawasan iki racaké ngliputi saindhenging wewengkon Siberia sing ana ing Rusia pérangan wétan. Miturut dhéfinisi liya, ora kabèh wewengkon Siberia sing kalebu ing pérangan Asia Lor.