Asia Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Asia Lor iku wewengkon ing pérangan lor bawana Asia. Kawasan iki racaké ngambah saindhenging wewengkon Siberia sing ana ing Rusia pérangan wétan. Miturut dhéfinisi liya, ora kabèh wewengkon Siberia sing kalebu ing pérangan Asia Lor.