Asia Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Asia Lor iku wewengkon ing pérangan lor bawana Asia. Kawasan iki racaké ngambah saindhenging wewengkon Siberia sing ana ing Ruslan pérangan wétan. Miturut dhéfinisi liya, ora kabèh wewengkon Siberia sing kalebu ing pérangan Asia Lor.