Asia Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Asia Lor iku wewengkon ing bagéyan lor bawana Asia. Kawasan iki biasané ngliputi saindhenging wewengkon Siberia sing ana ing Rusia bagéyan wétan. Miturut dhéfinisi liya, ora kabèh wewengkon Siberia sing klebu ing bagéyan Asia Lor.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Asia_Lor&oldid=963351"