Éropah

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Péta donya sing nuduhaké papané Éropah
Linguistik
Regione
1000

Éropah iku bawana utawa kontinèn sing paling cilik kapindho sadonya. Ing Tanah Éropah iku pedhunungé ana kira-kira 666 yuta jiwa.

Tanah Éropah iku kapérang dadi sawetara tlatah sing luwih cilik:

Éropah Lor[besut | besut sumber]

Éropah Kulon[besut | besut sumber]

Éropah Kidul[besut | besut sumber]

Éropah Kidul Wétan[besut | besut sumber]

Éropah Wéten /Éropah Tengah[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]


Bawana-bawana ing Donya
Asia | Afrika | Amerika: Amérika Lèr - Amérika Kidul | Antartika | Eropah | Australia

(Kapuloan Pasifik ing Oseania mboten mlebet bagéyan saking bawana pundi kémawon)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Éropah&oldid=1052750"