Tlatah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Tlatah iku tegesé wadhah utawa ruangan sing ana ing alam jagad. Tlatah iki bisa awujud gunung, segara, samudra, kedhung nganti nagara.

Ing ngisor iki njabarake rupa-rupaning tlatah :