Tlatah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tlatah iku tegesé wadhah utawa ruangan sing ana ing alam jagad. Tlatah iki bisa awujud gunung, segara, samudra, kedhung nganti nagara.

Ing ngisor iki njabarake rupa-rupaning tlatah :