Tepas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kaca Utama)
Jump to navigation Jump to search

꧋ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧈ꦧꦲꦸꦮꦂꦤꦧꦺꦧꦱ꧀ꦧꦱꦗꦮ꧉
Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa
bauwarna bébas abasa Jawa

Gunggung artikel: 54.982
Ora bisa ndeleng aksara Jawané?


Artikel pethingan Wikipédia iku apa?
Alexis Tsipras 2015 (cropped).jpg
Alexis Tsipras (Yunani: Αλέξης Τσίπρας; lair 28 Juli 1974) iku pulitisi Yunani kang lungguh minangka Mahamantri Yunani kawit 2015. Minangka wong sosialis, Tsipras dadi pangarepé parté pulitik Yunani aran SYRIZA kawit 2009.

Tsipras lair ing Athína ing 1974. Dhèwèké mlebu Kanoman Kuminis Yunani ing wekasané dasawarsa 1980. Ing wiwitané dasawarsa 1990, dhèwèké giyat ing jagat pulitik mligi minangka juru wicara ing protès-protès kang nulak rancangan owah-owahan gedhèn-gedhèn tumrap pangajaran. Dhèwèké nyinau tèhnik sipil ing Universitas Tèhnik Kabangsan Athína, lulus ing 2000, lan nerusaké sarjana ing babagan tata kutha lan wewengkon. Dhèwèké nyambut gawé minangka insinyur sipil ing indhustri yeyasan kang kapernah ing Athína. (Waca candhaké)

Wikipédia iku bauwarna utawa ènsiklopédhi sing kena dibesut, disalin, lan didum kanthi bébas déning sapa waé. Ing Wikipédia Jawa, tekan saiki ana wong 37.552 sing tau njajal awèh kawruh nganti dumadi 54.982 artikel ing basa Jawa.

Wikipédia iku nampa sapa waé sing kepéngin awèh kawruh, kalebu panjenengan. Ayo padha mèlua pakumpulan Wikipédia sing mbudidaya mbébasaké kawruh!


Gambar pethingan Dina iki kala kawuri

Плоская Башня Псковского Кремля.jpg
Menara Ploskaya ing Krémlin Pskov, Ruslan


Proyèk liyané