Afrika Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Peta Afrika lan nagara-nagara ing Afrika Kulon ditandani.

Afrika Kulon iku tlatah ing sisih kulon Afrika.

Afrika Kulon wewatesan karo Samodra Atlantik ing sisih kulon lan kidul, Ara-ara Sahara ing sisih lor, lan Gunung Kamerun nganti Tlaga Chad ing sisih wétan.

Nagara-nagara sing klebu Afrika Kulon ya iku:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Afrika_Kulon&oldid=1056135"