Afrika Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta Afrika lan nagara-nagara ing Afrika Kulon ditandani.

Afrika Kulon iku tlatah ing sisih kulon Afrika.

Afrika Kulon wewatesan karo Samodra Atlantik ing sisih kulon lan kidul, Ara-ara Sahara ing sisih lor, lan Gunung Kamerun nganti Tlaga Chad ing sisih wétan.

Nagara-nagara sing kalebu Afrika Kulon ya iku: