Afrika Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Afrika lan negara-negara ing Afrika Kulon ditandani.

Afrika Kulon kuwi sawijining tlatah ing sisih kulon Afrika.

Afrika Kulon wewatesan karo Samodra Atlantik ing sisih kulon lan kidul, Gurun Sahara ing sisih lor, lan Gunung Kamerun nganti Tlaga Chad ing sisih wétan.

Negara-negara sing klebu Afrika Kulon yakuwi:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Afrika_Kulon&oldid=840261"