Gambia

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Gambia iku nagara ing Afrika. Kutha krajané ya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana .. km². Nagara iki diapit déning Senegal.