Gambia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gambia iku nagara ing Afrika. Kutha krajané ya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana .. km². Nagara iki diapit déning Senegal.