Gambia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gambia iku nagara ing Afrika. Kutha krajané ya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana .. km². Nagara iki diapit déning Senegal.