Guinéa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Guinea)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Guinea iku nagara ing Afrika. Kutha krajané ya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².