Éropah Tengah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gambar:Mitteleuropa21.PNG
Peta Éropah Tengah.

Éropah Tengah iku tlatah sing gumelar ing antara Éropah Wétan lan Éropah Kulon. Tlatah iki biasané dumadi saka nagara-nagara:

Daftar pustaka[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Éropah Tengah ing KamusWiki.
  • Jacques Rupnik, "In Search of Central Europe: Ten Years Later", in Gardner, Hall, with Schaeffer, Elinore & Kobtzeff, Oleg, (ed.), Central and South-central Europe in Transition, Westport, Connecticut: Praeger, 2000 (translated form French by Oleg Kobtzeff)
  • Article 'Mapping Central Europe' in hidden europe, 5, pp. 14–15 (November 2005)
  • A journal in three languages (English, German, French) dealing with the region: http://www.ece.ceu.hu

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Éropah_Tengah&oldid=1090959"