Afrika Bagéyan Kidul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kanggo negara ing tlatah iki, pirsani Afrika Kidul.
     Afrika bagian kidul (subregion PBB))      geografis      Southern African Development Community (SADC)

Afrika Kidul kuwi tlatah sing dumunung ing paling kidul bawana Afrika. Miturut PBB, limang negara sing klebu Afrika bagéan kidul yakuwi: