Afrika Bagéyan Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kanggo nagara ing tlatah iki, pirsani Afrika Kidul.
     Afrika pérangan kidul (subregion PBB))      geografis      Southern African Development Community (SADC)

Afrika Kidul iku tlatah sing dumunung ing paling kidul bawana Afrika. Miturut PBB, limang nagara sing kalebu Afrika pérangan kidul ya iku: