Svalbard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Svalbard
Gendéra Norwegia
(Gendéra Norwegia)
Motto: Ora ana
LocationSvalbard.png
Basa resmi Basa Norwegia
Kutha krajan Longyearbyen
Raja Harald V
Gubernur Odd Olsen Ingero
Wewengkon
 - Total
Urutan ka-122
62.049 km²
Padunung
 - Total (2004)
 - Kapadhetan
Urutan ka-230
2.756
0,04/km²
Mata uang Krone Norwegia
Zona wektu
 - pada musim panas
CET (UTC+1)
CEST (UTC+2)
Lagu kabangsan Ja, vi elsker dette landet
TLD .no (.sj dialokasikan nanging ora dianggo)
Kodhe telepon 47

Kapuloan Svalbard iku wewengkon paling lor Norwegia kang dumunung ing Samudra Arktik, sisih loré Éropah Dharatan. Svalbard minangka sawiji kapuloan kanthi Longyearbyen minangka kutha krajan. Pulo kang padhet padunungé ya iku Spitsbergen, Bjornoya lan Hopen.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Svalbard&oldid=1101748"