Svalbard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Svalbard
Gendéra Nurwègen
(Gendéra Nurwègen)
Sesanti: Ora ana
LocationSvalbard.png
Basa resmi Basa Nurwègen
Kutha krajan Longyearbyen
Raja Harald V
Gubernur Odd Olsen Ingero
Wewengkon
 -Total
Urutan angka 122
62.049 km²
Padunung
 -Total (2004)
 -Kapadhetan
Urutan angka 230
2.756
0,04/km²
Mata uang Krone Nurwègen
Zona wektu
 -pada musim panas
CET (UTC+1)
CEST (UTC+2)
Lagu kabangsan Ja, vi elsker dette landet
TLD .no (.sj dialokasikan nanging ora dianggo)
Kodhe telepon 47

Kapuloan Svalbard iku wewengkon paling lor Nurwègen kang dumunung ing Samudra Arktik, sisih loré Éropah Dharatan. Svalbard minangka sawiji kapuloan kanthi Longyearbyen minangka kutha krajan. Pulo kang padhet sing ndunungi ya iku Spitsbergen, Bjornoya lan Hopen.

Pranala njaba[besut | besut sumber]