Svalbard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Svalbard
Gendéra Nurwègen
(Gendéra Nurwègen)
Sesanti: Ora ana
LocationSvalbard.png
Basa resmiBasa Nurwègen
Kutha krajanLongyearbyen
RajaHarald V
GubernurOdd Olsen Ingero
Wewengkon
 -Total
Urutan angka 122
62.049 km²
Padunung
 -Total (2004)
 -Kapadhetan
Urutan angka 230
2.756
0,04/km²
Mata uangKrone Nurwègen
Zona wektu
 -pada mangsa panas
CET (UTC+1)
CEST (UTC+2)
Lagu kabangsanJa, vi elsker dette landet
TLD.no (.sj dialokasikan nanging ora dianggo)
Kodhe telepon47

Kapuloan Svalbard iku wewengkon paling lor Nurwègen kang dumunung ing Samudra Arktik, sisih loré Éropah Dharatan. Svalbard minangka sawiji kapuloan kanthi Longyearbyen minangka kutha krajan. Pulo kang padhet sing ndunungi ya iku Spitsbergen, Bjornoya lan Hopen.

Pranala njaba[besut | besut sumber]