Kapuloan Faroe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kapuloan Faroé)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kapuloan Faroe iku laladan otonom Denmark ing bawana Éropah. Kutha krajan nagara iki yaiku … Nagara iki nduwé padunung … jiwa lan jembaré ana … km2.

Pranala njaba[besut | besut sumber]