Kapuloan Faroe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kapuloan Faroé)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kapuloan Pharur iku laladan otonom Dhènemarken ing bawana Éropa. Kutha krajan nagara iki yaiku … Nagara iki nduwé padunung … jiwa lan jembaré ana … km2.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Éropa