Guernsey

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Guernsey iku jajahan Britania Raya ing bawana Éropah. Kutha krajan nagara iki ya iku … Nagara iki nduwé padunung … jiwa lan jembaré ana … km2.


 
Kapuloan Kanal
Bailiwick Jersey: Flag of Jersey.svg Jersey | Les Minquiers | Les Ecrehous | Pirres de Lerq | Les Dirouilles
Bailiwick Guernsey:

Alderney | Flag of Guernsey.svg Guernsey | Flag of Sark.svg Sark | Brecqhou | Burhou | Casquets | Herm | Jethou | Lihou | Ortac | Crevichon | Les Houmets


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guernsey&oldid=1045040"