Siprus Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Républik Turki Siprus Lor
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Patakaning Siprus Lor
Pataka
Aditamènging Siprus Lor
Aditamèng
Cihnabrawit: 
Gunagita: İstiklâl Marşı
Dunungpenering Siprus Lor
Kuthagara
lan brehakutha
Lefkoşa (Nikosia)
JawatbasaTurki
PapréntahanRépublik
Pangadegan
• Banyu (%)
2,7%
Population
• Pikira-kira 2005
229.210 (-)
• Cacahjiwa -
-
GKK  (ITK)Pikira-kira -
• Gunggung
- (-)
• Saben wong
- (-)
ArtacihnaLira Turki Anyar 1 (TRY)
Laladan wektuUTC+2
• Mangsa ketiga (AKK)
UTC+3
Durawadasandi90 392
Nagarasandigreha.nc.tr
1. Wiwit 1 Januari 2005, Lira Turki Anyar (Yeni Türk Lirası) ngganti Lira Turki lawas.

Siprus Lor utawa Républik Turki Siprus Lor (basa Turki: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) iku nagara kang ana minangka de facto lan papané ana ing saloring pulo Siprus. Ora ana nagara sadonya kang ngakoni kejaba Turki kang ndhudhuki tlatah lor pulo Siprus ing taun 1974. Banjur ing taun 1975 nagara iki diproklamasèkaké lan jenengé diowahi ing taun 1983; jeneng iku isih dienggo nganti sepréné.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]