Siprus Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Républik Turki Siprus Lor
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Gendéra Lambang nagara
Sesanti: 
Antem: İstiklâl Marşı
Kutha krajan
lan paling gedhé
Lefkoşa (Nikosia)
Basa resmi Turki
Papréntahan Républik
Pangadegan
 •  Banyu (%) 2,7%
Cacah jiwa
 •  Rantaman 2005 229.210 (-)
 •  Cacah sirah - -
GDP  (PPP) Rantaman -
 •  Gunggung - (-)
 •  Per kapita - (-)
Valuta Lira Turki Anyar 1 (TRY)
Zona wektu (UTC+2)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC+3)
Kodhé bèl 90 392
TLD Internèt .nc.tr
1. Wiwit 1 Januari 2005, Lira Turki Anyar (Yeni Türk Lirası) ngganti Lira Turki lawas.

Siprus Lor utawa Républik Turki Siprus Lor (basa Turki: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) iku nagara sing ana minangka de facto lan papané ana ing saloring pulo Siprus. Ora ana nagara sadonya sing ngakoni kejaba Turki sing ndhudhuki tlatah lor pulo Siprus ing taun 1974. Banjur ing taun 1975 nagara iki diproklamasèkaké lan jenengé diowahi ing taun 1983; jeneng iku isih dienggo nganti sepréné.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]