Liechtenstein

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Fürstentum Liechtenstein
Motto: 
Lagu kabangsanOben am jungen Rhein
Ibu kutha Vaduz
Largest city Schaan
Basa resmi Jerman
Pamaréntahan Monarki konstitusional
Kamardikan
 -  Banyu (%) bisa ora digubris
Pedunung
 -  2005 estimate 33.717 (188)
 -  - census -
PDB (KKB) 2005 i: estimate
 -  Total US$0,82 miliar (177)
 -  Per capita US$25.000 (27)
Valuta Franc Swiss (CHF)
Zona wektu (UTC+1)
 -  Summer (DST)  (UTC+2)
Kodhe tilpun 423
Internet TLD .li

Kapangèranan Liechtenstein iku nagara cilik sing kakurung daratan. Nagara iki papané ana ing sisih wétan Kali Rhein, antara nagara Austria lan Swiss. Kabèh urusan ngamanca nagara sing basa Jerman iki diurus déning Swiss. Liechtenstein ngandhalaké pangolèhan saka sektor pariwisata, utamané saka pangadolan prangko.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Liechtenstein&oldid=1045061"