Liechtenstein

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Fürstentum Liechtenstein
Pitakaning Liechtenstein
Flag
Coat of arms of Liechtenstein
Coat of arms
Motto: 
Anthem: Oben am jungen Rhein
Location of Liechtenstein
CapitalVaduz
Largest citySchaan
Official languagesJerman
GovernmentMonarki konstitusional
Kamardikan
• Water (%)
bisa ora digubris
Population
• 2005 estimate
33.717 (188)
• - census
-
GDP (PPP)2005 i: estimate
• Total
US$0,82 miliar (177)
• Per capita
US$25.000 (27)
CurrencyFranc Switserlan (CHF)
Time zoneUTC+1
• Summer (DST)
UTC+2
Calling code423
Internet TLD.li

Kapangèranan Liechtenstein iku nagara cilik kang kakurung daratan. Nagara iki papané ana ing sisih wétan Kali Rhein, antara nagara Ostenrik lan Switserlan. Kabèh urusan ngamanca nagara kang basa Jerman iki diurus déning Switserlan. Liechtenstein ngandhalaké pangolèhan saka sektor pariwisata, mligi saka pangadolan prangko.

Cithakan:Éropa