Liechtenstein

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Fürstentum Liechtenstein
Gendéra Lambang nagara
Motto: 
Antem: Oben am jungen Rhein
Kutha krajan Vaduz
Kutha paling gedhé Schaan
Basa resmi Jerman
Papréntahan Monarki konstitusional
Kamardikan
 •  Banyu (%) bisa ora digubris
Cacah jiwa
 •  Rantaman 2005 33.717 (188)
 •  Cacah sirah - -
GDP  (PPP) Rantaman 2005 i:
 •  Gunggung US$0,82 miliar (177)
 •  Per kapita US$25.000 (27)
Valuta Franc Swiss (CHF)
Zona wektu (UTC+1)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC+2)
Kodhé bèl 423
TLD Internèt .li

Kapangèranan Liechtenstein iku nagara cilik sing kakurung daratan. Nagara iki papané ana ing sisih wétan Kali Rhein, antara nagara Austria lan Swiss. Kabèh urusan ngamanca nagara sing basa Jerman iki diurus déning Swiss. Liechtenstein ngandhalaké pangolèhan saka sektor pariwisata, utamané saka pangadolan prangko.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Liechtenstein&oldid=1045061"