Kapuloan Åland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kapuloan Åland (Suomi Ahvenanmaa) iku laladan otonom Finlandia. Ing laladan otonom basa resminé ya iku basa Swedia. Tlatah iki nduwé padunung … jiwa lan jembaré ana … km2. Kutha krajané ya iku Mariehamn.