Kapuloan Åland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kapuloan Åland (Suomi Ahvenanmaa) iku laladan otonom Finlandia. Ing laladan otonom basa resminé yaiku basa Swèdhen. Tlatah iki nduwé padunung … jiwa lan jembaré ana … km2. Kutha krajané yaiku Mariehamn.