Akrotiri lan Dhekelia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar:Dhekelia.png
Peta Dhekelia

Akrotiri lan Dhekelia iku jajahan Britania Raya ing Siprus. Tlatah iki nduwé padunung 14.000 jiwa lan jembaré ana kurang luwih 280 km2.