Akrotiri lan Dhekelia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gambar:Dhekelia.png
Peta Dhekelia

Akrotiri lan Dhekelia iku jajahan Britania Raya ing Siprus. Tlatah iki nduwé padunung 14.000 jiwa lan jembaré ana kurang luwih 280 km2.