Akrotiri lan Dhekelia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Gambar:Dhekelia.png
Peta Dhekelia

Akrotiri lan Dhekelia iku jajahan Britania Raya ing Siprus. Tlatah iki nduwé padunung 14.000 jiwa lan jembaré ana kurang luwih 280 km2.