Akrotiri lan Dhekelia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Gambar:Dhekelia.png
Peta Dhekelia

Akrotiri lan Dhekelia iku jajahan Britania Raya ing Siprus. Tlatah iki nduwé padunung 14.000 jiwa lan jembaré ana kurang luwih 280 km2.