Kapuloan Faroé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Kapuloan Faroe)

Kapuloan Faroe iku laladan otonom Denmark ing bawana Éropah. Kutha krajan nagara iki ya iku … Nagara iki nduwé padunung … jiwa lan jembaré ana … km2.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapuloan_Faroé&oldid=1025746"