Kapuloan Faroe

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kapuloan Faroe iku sawijining daérah otonom Denmark ing bawana Eropah. Ibu kutha negara iki yaiku … Negara iki nduwé pedunung … jiwa lan jembaré ana … km2.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kapuloan_Faroe&oldid=819991"