Bahama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Commonwealth of The Bahamas
Gendéra
Sesanti: Forward Upward Onward Together
(Inggris: "Maju Bersama ke Depan dan Atas")
Antem: March On, Bahamaland
Kutha krajan
lan paling gedhé
Nassau
Basa resmi Inggris
Papréntahan Parlementer konstitusional
 •  Ratu
Gubernur Jenderal
Elizabeth II
Sir Arthur Dion Hanna
 •  Perdana Menteri Hubert Ingraham
Kemerdekaan
 •  Banyu (%) 28%
Cacah jiwa
 •  Rantaman September 2006 304.913 (168)
 •  Cacah sirah 1990 254.685
GDP  (PPP) Rantaman 2005
 •  Gunggung US$5,72 miliar (147)
 •  Per kapita US$17.865 (41)
Valuta Dolar (BSD)
Zona wektu (UTC-5)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC-4)
Kodhé bèl 242
TLD Internèt .bs

Bahama iku nagara kapuloan ing Karibia. Kutha krajané ya iku... Nagara iki sing ndunungi kurang luwih... lan jembaré ana....