Bahama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Commonwealth of The Bahamas
Gendéra
Motto: Forward Upward Onward Together
(Inggris: "Maju Bersama ke Depan dan Atas")
Antem: March On, Bahamaland
Kutha krajan
lan paling gedhé
Nassau
Basa resmi Inggris
Papréntahan Parlementer konstitusional
 •  Ratu
Gubernur Jenderal
Elizabeth II
Sir Arthur Dion Hanna
 •  Perdana Menteri Hubert Ingraham
Kemerdekaan
 •  Banyu (%) 28%
Cacah jiwa
 •  Rantaman September 2006 304.913 (168)
 •  Cacah sirah 1990 254.685
GDP  (PPP) Rantaman 2005
 •  Gunggung US$5,72 miliar (147)
 •  Per kapita US$17.865 (41)
Valuta Dolar (BSD)
Zona wektu (UTC-5)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC-4)
Kodhé bèl 242
TLD Internèt .bs

Bahama iku nagara kapuloan ing Karibia. Kutha krajané ya iku ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ....


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bahama&oldid=1045122"