Bahama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Commonwealth of The Bahamas
Patakaning Bahama
Pataka
Cihnabrawit: Forward Upward Onward Together
(Inggris: "Maju Bersama ke Depan dan Atas")
Gunagita: March On, Bahamaland
Dunungpenering Bahama
Kuthagara
lan brehakutha
Nassau
JawatbasaInggris
PapréntahanParlementer konstitusional
Elizabeth II
Sir Arthur Dion Hanna
Hubert Ingraham
Kemerdekaan
• Banyu (%)
28%
Population
• Pikira-kira September 2006
304.913 (168)
• Cacahjiwa 1990
254.685
GKK  (ITK)Pikira-kira 2005
• Gunggung
US$5,72 miliar (147)
• Saben wong
US$17.865 (41)
ArtacihnaDolar (BSD)
Laladan wektuUTC-5
• Mangsa ketiga (AKK)
UTC-4
Durawadasandi242
Nagarasandigreha.bs

Bahama iku nagara kapuloan ing Karibia. Kutha krajané yaiku... Nagara iki sing ndunungi kurang luwih... lan jembaré ana....