Basa Tahiti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cithakan:Infobox Language/IPA notice
Tahiti
Reo Mā'ohi
Dituturaké ing Polinesia Perancis
Wilayah Tahiti
Gunggung panutur 120,000
Rumpun basa Cithakan:Infobox Language/genetic2
Status resmi
Basa resmi ing Polinesia Perancis
Regulated by No official regulation
Kodhe basa
ISO 639-1 ty
ISO 639-2 tah
ISO 639-3 tah

Basa Tahiti ya iku wangun basa Austronesia lan basa nasional Polinesia Prancis. Kanthi cacah panuturé kurang luwih nagnthi 120.000 jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Ethnologue: Tahitian