Basa Tahiti

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Tahiti
Reo Mā'ohi
Asal Polinesia Perancis
Tlatah Tahiti
Panyatur asli
120,000 (tanpa surya)
Status resmi
Basa resmi ing
Polinesia Perancis
Sandi basa
ISO 639-1 ty
ISO 639-2 tah
ISO 639-3 tah

Basa Tahiti ya iku wangun basa Austronesia lan basa nasional Polinesia Prancis. Kanthi cacah panuturé kurang luwih nagnthi 120.000 jiwa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Ethnologue: Tahitian

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Tahiti&oldid=977026"