Basa Tahiti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tahiti
Reo Mā'ohi
Asal Polinesia Perancis
Tlatah Tahiti
Panyatur asli
120,000 (tanpa surya)
Status resmi
Basa resmi ing
Polinesia Perancis
Sandi basa
ISO 639-1 ty
ISO 639-2 tah
ISO 639-3 tah

Basa Tahiti yaiku wangun basa Austronesia lan basa nasional Polinesia Prancis. Kanthi cacah panuturé kurang luwih nagnthi 120.000 jiwa.

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

Ethnologue: Tahitian

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Tahiti&oldid=951308"