Bolivia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Wuliwya Suyu
Motto: La unión es la fuerza.
Lagu kabangsanBolivianos, el hado propicio
Ibu kutha Sucre (kutha krajan konstitusional)
La Paz (kutha krajan administratif)
Largest city Santa Cruz
Basa resmi Spanyol, Quechua, Aymara
Pamaréntahan Républik
 -  Présidhèn Evo Morales
 -  Wakil Présidhèn Álvaro García Linera
Kamardhikaan
 -  Banyu (%) 1,29%
Pedunung
 -  2006 estimate 9.427.219 (86)
 -  2001 census 8.274.325
PDB (KKB) 2005 estimate
 -  Total US$24,14 miliar (101)
 -  Per capita US$2.710 (128)
Valuta Boliviano (BOB)
Zona wektu (UTC-4)
 -  Summer (DST)  (UTC-4)
Kodhe tilpun 591
Internet TLD .bo

Bolivia iku nagari ing Amerika Kidul. Kutha krajané inggih punika ... Nagara iki nduwé padunung kurang luwih ... lan jembaré ana ... km².


Negara-negara ing Amérika Kidul
Argentina | Bolivia | Brasil | Chili | Kolombia | Ekuador | Guyana | Panama | Paraguay | Peru | Suriname | Uruguay | Venezuela
Dependensi: Kapuloan Falkland | Georgia Kidul lan Kapuloan Sandwich Kidul | Guyana Prancis


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bolivia&oldid=1052793"