Bolivia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wuliwya Suyu
Patakaning Bolivia
Pataka
Aditamènging Bolivia
Aditamèng
Cihnabrawit: La unión es la fuerza.
Gunagita: Bolivianos, el hado propicio
Dunungpenering Bolivia
KuthagaraSucre (kutha krajan konstitusional)
La Paz (kutha krajan administratif)
BrehakuthaSanta Cruz
JawatbasaSpanyol, Quechua, Aymara
PapréntahanRépublik
Luis Arce
David Choquehuanca
Kamardhikaan
• Banyu (%)
1,29%
Population
• Pikira-kira 2006
9.427.219 (86)
• Cacahjiwa 2001
8.274.325
GKK  (ITK)Pikira-kira 2005
• Gunggung
US$24,14 miliar (101)
• Saben wong
US$2.710 (128)
ArtacihnaBoliviano (BOB)
Laladan wektuUTC-4
• Mangsa ketiga (AKK)
UTC-4
Durawadasandi591
Nagarasandigreha.bo
1. Kursi pamaréntahan dumunung ing Lapaz. Sucre ya iku kutha krajan resmi.

Bolivia iku nagari ing Amérika Kidul. Kutha krajané inggih punika... Nagara iki sing ndunungi kurang luwih... lan jembaré ana... km².