Kapuloan Falkland

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Kapuloan Falkland Kapuloan Falkland (basa Spanyol Las Islas Malvinas "Kapuloan Malvinas") iku jajahan Britania Raya ing bawana Amérika Kidul. Kapuloan iki ana ing wewengkon sebrang laut Britania Raya ing Samodra Atlantik Kidul sing kapérang saka loro pulo utama, Falkland Wétan lan Falkland Kulon, sarta sapérangan pulo cilik. Kutha krajané, Stanley, ana ing Falkland Wétan. Kutha krajan nagara iki ya iku Stanley. Nagara iki nduwé padunung … jiwa lan jembaré ana … km2.

Ékonomi[besut | besut sumber]

Indhustri paling gedhé ya iku perikanan lan tetanèn. Falkland duwé cadhangan lenga sing gedhé, nanging durung dièksploitasi.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

thumb|275px|right| Gypsy Cove

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Kapuloan Falkland ing Wikivoyage

Bibliografia[besut | besut sumber]

Cithakan:Dependensi Britania