Puérto Riko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Puerto Rico)
Estado Libre Asociado de Puerto Rico
Commonwealth of Puerto Rico
Patakaning Puerto Riko
Pataka
Cihnabrawit: Joannes Est Nomen Eius
(Latin: "Jenengé John")
Gunagita: La Borinqueña
Dunungpenering Puerto Riko
Kuthagara
lan brehakutha
San Juan
JawatbasaSepanyol, Inggris
PapréntahanPersemakmuran
Kamardikan
• Banyu (%)
1,6%
Population
• Pikira-kira 2006
3.937.316 (-)
• Cacahjiwa -
-
GKK  (ITK)Pikira-kira 2005
• Gunggung
US$68,95 miliar (-)
• Saben wong
US$17.700 (-)
ArtacihnaDolar AS (USD)
Laladan wektuUTC-4
• Mangsa ketiga (AKK)
UTC-4
Durawadasandi787 dan +939
Nagarasandigreha.pr

Persemakmuran Puerto Riko iku persemakmuran kanthi wewengkon terorganisasi ing ngisor naungan Amérika Sarékat. Puerto Riko dumunung ana ing sisih wétan Républik Dominika ing Karibia pérangan wétan-lor. Puerto Riko dipérang dadi 78 munisipalitas.

Tokoh[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]