Basa Albania

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Basa Albania
Gjuha shqipe
Asal Albania, Kosovo, Serbia, Montenegro, Makedonia, Yunani, Turki, lan Italia
Tlatah Éropah Kidul-Wétan (Balkan)
Panyatur asli
6,169,000 (Ethnologue, 2000) (tanpa surya)
Status resmi
Basa resmi ing
Albania, Serbia, Kosovo, Montenegro, Républik Makedonia
Diundhangaké déning -
Sandi basa
ISO 639-1 sq
ISO 639-2 sqi
ISO 639-3

Basa Albania (gjuha shqipe) iku basa sing dipituturaké déning kurang luwih 7 yuta jiwa, utamané ing Albania, Kosovo lan Makedonia. Basa iki kalebu rumpun basa Indo-Éropah.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Basa_Albania&oldid=1063347"