Éstlan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Flag of Estonia.svg
Coat of arms of Estonia.svg

Éstlan iku nagara ing banawa Éropa lor. Sing ndunungi cacahé kira-kira ana 1,33 yuta jiwa. Kutha krajané iku Tallinn. Nagara iki sempalan saka Uni Sovyet.

Pamerangan administratif[besut | besut sumber]

Éstlan kaperang dadi 15 konti (maakond) .

Cithakan:Éropa