Kuningan Kulon, Mampang Prapatan, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kuningan Kulon
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul
Kacamatan Mampang Prapatan
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Kuningan Kulon iku kalurahan ing kacamatan Mampang Prapatan, Jakarta Kidul, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.