Tebet, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tebet
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul
Kode Kemendagri31.74.01 Edit the value on Wikidata

Tebet iku kacamatan ing Jakarta Kidul, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]