Tebet, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tebet
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Kidul

Tebet iku kacamatan ing Jakarta Kidul, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]