Kalideres, Jakarta Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kalideres
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Kulon

Kalideres iku kacamatan ing Jakarta Kulon, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]