Kutha Administrasi Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kutha Jakarta Utara
Lambang Kota Administrasi Jakarta Utara.png
Lambang Kutha Jakarta Utara
Sesanti: "---" (---)
Jakarta utara.png
Dina Dadi: ---
Walikutha: Effendi Anas
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

137 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

6 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.181.096 (2006)
+/- --- / km²
Suku Bangsa:Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama:Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Jakarta Lor utawa Jakarta Utara iku kutha ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Jakarta Utara ketata saking 6 kacamatan lan --- kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Jakarta Lor inggih punika:

  1. Kacamatan Cilincing
  2. Kacamatan Koja
  3. Kacamatan Kelapa Gading
  4. Kacamatan Tanjung Priok
  5. Kacamatan Pademangan
  6. Kacamatan Penjaringan

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

DKI Jakarta