Kali Baru, Cilincing, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kali Baru
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Lor
KacamatanCilincing
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Sesawangan ing Kali Baru ing taun 1920–an

Kali Baru iku kalurahan ing kacamatan Cilincing, Jakarta Lor, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.