Kali Baru, Cilincing, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kali Baru
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Lor
Kacamatan Cilincing
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Sesawangan ing Kali Baru ing taun 1920–an

Kali Baru iku kalurahan ing kacamatan Cilincing, Jakarta Lor, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.