Rawa Badhak Kidul, Koja, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rawa Warak Kidul
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Lor
Kacamatan Koja
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Rawa Warak Kidul (basa Indonésia: Rawa Warak Selatan) iku kalurahan ing kacamatan Koja, Jakarta Lor, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos - . Kalurahan iki duwé padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.