Rawa Badhak Kidul, Koja, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rawa Warak Kidul
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Lor
KacamatanKoja
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Rawa Warak Kidul (basa Indonésia: Rawa Warak Selatan) iku kalurahan ing kacamatan Koja, Jakarta Lor, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos - . Kalurahan iki duwé padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.