Cilincing, Cilincing, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cilincing
Kalurahan
Nagara  Indonésia
Provinsi Jakarta
Kutha Jakarta Lor
Kacamatan Cilincing
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -


Kalurahan Cilincing iku kawasan pemukiman kang padhet ing Jakarta Lor. Kalurahan iki dumunung ing kacamatan Cilincing, Jakarta Lor.

Kalurahan iki kang ndunungi 33.346 jiwa lan jembar wewengkon 831,25 hèktar, kanthi pasisir kang dawané 5 Km. PT Kawasan Berikat Nusantara nguwasani 4 Km pasisir mau, 1 km sisané dadi papan palélangan iwak déning para warigaluh tradhisional, persis ing pinggir sungapan Cakung Drain. Dharatan kalurahan iki kalebu cendhèk banget, ya iku 0,25 sangisoré lumahing segara.

Kalurahan iki wewatesan karo Kalurahan Kalibaru ing sisih lor, Kalurahan Sèmpèr Wétan ing sisih kulon, Kali Bencong ing sisih wétan lan Kalurahan Rorotan ing sisih kidul.