Menyang kontèn

Kelapa Gadhing, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kelapa Gadhing
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Lor
Kode Kemendagri31.72.06 Edit nilai pada Wikidata

Kacamatan Kelapa Gadhing utawa Kelapa Gading iku kacamatan ing Kutha Jakarta Lor, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]