Kelapa Gadhing, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kelapa Gading
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Jakarta
Kutha Jakarta Lor

Kacamatan Kelapa Gadhing utawa Kelapa Gading iku kacamatan ing Kutha Jakarta Lor, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]