Koja, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Koja
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Lor
Kode Kemendagri31.72.03 Edit the value on Wikidata

Koja iku kacamatan ing Kutha Jakarta Lor, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]