Menyang kontèn

Koja, Jakarta Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Koja
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Lor
Kode Kemendagri31.72.03 Edit nilai pada Wikidata

Koja iku kacamatan ing Kutha Jakarta Lor, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan

[besut | besut sumber]