Gambir, Jakarta Pusat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gambir
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Pusat

Gambir yaiku salah siwijining kacamatan ing Jakarta Pusat,Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]