Kutha Administrasi Jakarta Pusat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Jakarta Pusat
Gambar:Lambang Kota Jakarta Pusat.jpg
Lambang Kutha Jakarta Pusat
Sesanti: "---" (---)
Lokasi Kutha Jakarta Pusat.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: Sylviana Murni
Wakil Walikutha:
Jembar
 - Total:

48,17 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

8 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- / km²
Suku Bangsa: Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Kutha Jakarta Pusat iku kutha ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Jakarta Pusat ketata saking 8 kacamatan lan 44 kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Jakarta Pusat ya iku:

  1. Kacamatan Gambir
  2. Kacamatan Tanah Abang
  3. Kacamatan Menteng
  4. Kacamatan Senen
  5. Kacamatan Cempaka Putih
  6. Kacamatan Johar Baru
  7. Kacamatan Kemayoran
  8. Kacamatan Sawah Besar

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

DKI Jakarta