Menyang kontèn

Kembangan, Jakarta Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kembangan
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Kulon
Kode Kemendagri31.73.08 Edit nilai pada Wikidata

Kembangan iku kacamatan ing Jakarta Kulon, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]