Kebayoran Lama, Jakarta Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kebayoran Lama
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kidul

Kacamatan Kebayoran Lama iku kacamatan ing Jakarta Kidul, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  1. Grogol Lor (Grogol Utara) kanthi kodhe pos 12210
  2. Gragol Kidul (Grogol Selatan) kanthi kodhe pos 12220
  3. Cipulir kanthi kodhe pos 12230
  4. Kebayoran Lama Lor (Kebayoran Lama Utara) kanthi kodhe pos 12240
  5. Kebayoran Lama Kidul (Kebayoran Lama Selatan) kanthi kodhe pos 12240
  6. Pondhok Pinang (Pondok Pinang) kanthi kodhe pos 12310