Cempaka Putih, Jakarta Pusat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cempaka Putih
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJakarta
KuthaJakarta Pusat

Cempaka Putih iku kacamatan ing Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]