Duri Kepa, Kebon Jeruk, Jakarta Kulon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Duri Kepa
Kalurahan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia
Propinsi Jakarta
Kutha Jakarta Kulon
Kacamatan Kebon Jeruk
Jembar -
Cacah padunung -
Kapadhetan -

Duri Kepa iku kelurahan ing kecamatan Kebon Jeruk, Jakarta Kulon, Jakarta, Indonésia. Kelurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kelurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.