Duri Kepa, Kebon Jeruk, Jakarta Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Duri Kepa
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kulon
KacamatanKebon Jeruk
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Duri Kepa iku kalurahan ing kecamatan Kebon Jeruk, Jakarta Kulon, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki duwé kodhe pos -. Kalurahan iki kang ndunungi cacahé... jiwa lan jembar wewengkon... km2.