Kamal, Kalideres, Jakarta Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kamal
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJakarta
KuthaJakarta Kulon
KacamatanKalideres
Jembar-
Cacah padunung-
Kapadhetan-


Kamal iku kalurahan ing kacamatan Kalideres, Jakarta Kulon, Jakarta, Indonésia. Kalurahan iki nduwèni kodhe pos - . Kalurahan iki nduwèni padunung cacahé ... jiwa lan jembar wewengkon ... km2.